Bryllupsfotografering

 

Jeg tilbyder bryllupsfotografering men kun som heldagsopgave, dvs. fra højtidlighederne i kirken til efter bryllupsvalsen. Jeg tilbyder det som heldagsopgave fordi jeg laver det som eventfotografering, dvs. I får også alle de skæve situationer og hele begivenhedens mange facetter. Lige fra gæsterne, der kommer til travlheden i køkkenet. Jeg bliver nød til at være der hele dagen for at gæsterne vender sig til, at jeg kryber omkring og tager billeder, og for at jeg selv kan leve mig ind i atmosfæren. I bliver langt mere tilfredse med sådan et resultat fordi det omfatter hele jeres dag.

Jeg tager på research i området omkring kirken, for at finde et godt sted at tage de egentlige bryllupsportrætter. I ved, dem som svigermor og børnene hænger op på væggen der hjemme og dem som I sikkert vil bruge på takkekortene. Med fordel tager I med ud når jeg synes, at jeg har fundet et godt sted for så kan vi lige aftale, hvordan og hvad vi gør. Så går det hurtigere. Jeg bliver jo lige nød til at låne jer knap en halv time efter de kirkelige handlinger til at lave bryllupsportrætterne – mens gæsterne styrter af sted til festen.

Sammen med jer og præsten aftales, hvornår jeg må tage billeder i kirken og hvor jeg må være. På dagen møder jeg op ved kirken i god tid for at tage billeder af gæsterne når de kommer og den nervøse brudgom.

Der vil være mange ‘klassiske’ situationer, og jeg tager både stemningsbilleder og close-up af situationer. Desuden detaljer I ikke selv oplevede; fx. fra køkkenet.  Minder for livet I ikke vil undvære.

Jeg regner med at tage omkring 1000 billeder og I får dem alle uredigeret. Desuden redigerer jeg omkring 100 til 150 billeder færdig. Endelig bliver der omkring 3-5 bryllupsportrætter. Alle billeder leveres digitalt i jpeg format.

Den samlede pris er 9750 kr incl moms og plus kørsel (4 kr per km og 300 kr per times kørsel).

15 item(s)
 Posted by at 3:14 pm